Hoo Hoo Family, ett nätverk av specialister

Två av våra huvudnamn i detta är AddFriends och Webbilicious. Familjen hjälper företag och organisationer att förverkliga sina idéer och visioner framför allt i digitala men även i tryckta media.

Våra uppdrag spänner från utveckling och/eller förbättringar av tekniska lösningar och arbetsflöden till att organisera kreativa workshops och rena content-, kommunikations och formgivningsuppdrag – hela tiden med dina befintliga resurser i bakhuvudet.

Vi är inte en reklambyrå, Inte heller en design- eller webbyrå. Snarare skulle vi vilja kalla oss ”mångmediabyrå”. Med de kompetenser vi besitter kan vi ta del i eller driva de flesta projekt. Och med vårt nätverk nära till hands är våra resurser i princip obegränsade.

Vill du ändå rubricera oss eller sätta taggar på har du några ledtrådar här

Online. Content marketing. Social media. Service design. UX och UI. Strategi. Personliga varumärken. SEO. Art Direction. Creative Direction. Design strategist.

Kunder till oss är bland annat

Föreläsare, Författare, Musiker, Småföretag, Föreningar och Organisationer.

För att förverkliga dina drömmar och mål använder vi världens ledande och fortsatt snabbast växande Open Source CMS-verktyg – WordPress. Du har säkert hört talas om det. De flesta känner till det men främst för att det är ett kostnadsfritt verktyg. Det är helt rätt. Men det absolut bästa är att det hela tiden jobbas på och blir bättre. Det betyder en stabil lösning för dig och det gillar vi : )

Vi bygge på två olika sätt. Dels kan vi plocka upp ett befintligt tema och utveckla det vidare. Men ofta finner vi det mer kostnadseffektivt att bygga ett nytt tema från grunden.

Men även om verktyget är kostnadsfritt betyder inte det att det är gratis att sätta upp en hemsida. nej, det tar lite tid att bygga. Men framför allt behöver vi ju titta på vad du vill uppnå med hemsidan. Vilka mål du har. Vi har flera lösningar för att komma fram till detta.

I grunden är vår övertygelse att:
Form och kommunikation ska vara
rak, ärlig och enkel att ta till sig.

Kontakta oss

Kundansvarig
(Frågor kring offert)
e-post Kundansvarig

Tekniskt ansvarig
Webbilicious (Frågor om teknik)
e-post info@webbilicious.se
mobil +46 (0) 70-464 35 21

Hör av dig, vi snackar gärna om en lösning för dig

Men just nu är vi inte tillgängliga. Men du kan skicka oss ett mail så återkommer vi till dig, så snart vi har möjlighet. Det brukar gå fort

Not readable? Change text. captcha txt